השכרת כלי נגינה

שכירות כלי נגינה הינה הדרך הטובה ביותר לבדוק שלבים ראשונים של התחלת הנגינה תוך כדי תשלום נמוך חודשי וללא צורך מיידי ברכישת כלי שעשוי ומגיע למאות או אלפי שקלים במיוחד שהחנות מעניקה קיזוז של דמי השכירות הראשוניים (עד 3 חודשים) במידה וברצונכם לרכוש כלי בתום תקופת השכירות.

השכרת כל נשיפה

– השכרת חלילי צד- כל הסוגים כולל חליל צד אלט, חליל צד פיקולו וחליל צד בס.
– השכרת חצוצרות-כולל חצוצרה סי במול, חצוצרה דו, חצוצרה קורנט, חצוצרה פוקט, פלוגל הורן ועוד.
– השכרת קלרינט-כולל קלרינט מי במול, קלרינט אלט ובס קלרינט.
– השכרת סקספונים- סקסופון סופרן ישר או מכופף, סקסופון אלט, סקסופון טנור וסקסופון בריטון.
– השכרת אבובים ובסונים. – השכרת כלי נשיפה ממתכת כגון-בריטון, אופוניום, טובה, קרן יער, טרומבון ועוד.

כל כלי הנשיפה מגיעים עם ארגזים, פיות, חגורה וכלי ניקוי. חשוב לציין-כל כלי נשיפה המיועד לשכירות עובר נקיון יסודי, ניקוי וחיטוי הפיות. כלי הנשיפה עוברים בדיקה יסודית על ידי בית המלאכה והכנתם לנגינה מהנה וקלה.

השכרת כלי קשת

השכרת כנורות, ויולות, צ'לים, קונטראבסים בכל הגדלים בכל רמה מכלים סינים מסודרים בבית המלאכה ועד כלים צרפתים, גרמנים, רומנים ומצ'כיה. כלים משומשים וחדשים הכוללים ארגז או נרתיק נשיאה קשת ושרף. כל כלי הקשת המיועדים להשכרה עוברים תהליך של טיפול וסידור בבית המלאכה תוך דגש על סידור גובה הגשר סידור המפתחות והכנה מושלמת לנוחות בנגינה.

אתם לא צריכים להגיע אלינו לבצע את השכירות, אנו שולחים כלים לכל חלקי הארץ (דאר שליחים). לפני יציאתו עובר הכלי בדיקה קפדנית ע"י נגן מקצועי. הכלי נארז היטב ובקפדנות למניעת חבטות וטילטול מיותר של הכלי. חשוב לציין-בזמן ביצוע תהליך השכירות חובה להציג כרטיס אשראי ותעודה מזהה של השוכר. במהלך ביצוע השכירות נמלא ביחד חוזה שכירות בחנות או דרך בדוא"ל/פקס.

נגישות